Home » Blogs » Proteïne frambozen cake

Proteïne frambozen cake

Gepubliceerd op 5 november 2019 om 21:24

Deze cake is nog lekkerder dan die klinkt. Het smaakt als cake maar je krijgt ook gewoon lekker je eiwitten binnen! Bak ‘em, neem een stukje en als het je lukt om wat over te houden bewaar je de cake in een luchtdichte trommel of aluminiumfolie in de koelkast. Je kan hem ook invriezen! Als je dat doet verpak de cake dan wel per plakje dan heb je altijd een eiwitrijk tussendoortje voor A take a Whey ;)

So Lovely!!


What do you need?

  • (Beslag) Kom
  • (Staaf) Mixer
  • Vork
  • Cake blik

INGREDIËNTEN:


HOE MAAK JE HET?

  • Verwarm de oven voor op 160 graden.
  • Prak of pureer de bananen met een vork of staafmixer.
  • Voeg de 3 eieren toe (zonder schil uiteraard😜) en mix tot er een egale massa ontstaat.
  • Voeg het zelfrijzend amandelmeel & de Whey Protein Pro: Rise & Recovery X10 | Sweet Rasberry al roerend toe.
  • Voeg de frambozen toe aan het beslag en roer kort door.
  • Vet het cakeblik in of gebruik een siliconen vorm. (Scheelt weer calorieën).
  • Zet de vorm in de oven en bak de bananen frambozen cake in 60 minuten af.
  • Voor dat je de cake eruit haalt controleer even met een saté prikker of je cake gaar is.

 

Bon appetit, mon ami



Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.