Home » Over Ons

Over ons: 10 redenen om lifestyle 10 fan te worden                            

1) Verbeter de kwaliteit van je leven door te investeren in je gezondheid 
2) Vergroot je lifestyle kennis en wordt zelf Lifestyle Balance expert
3) Vul je voedingswaarden aan naast een gezond voedingspatroon
4) Gebruik onze gloednieuwe producten die speciaal voor jou zijn ontwikkeld
5) Volg ons op social media voor motivatie, feelgood en allerlei tips & tricks 
6) Eenvoudig online te bestellen en de volgende dag al in huis
7) Pas onze praktische en bewezen concepten toe en voel de kracht van 10
8) Open en transparant over alle recepten en ingrediënten
9) Het gemak om direct 100% natuurlijke supplementen te nuttigen
10) 1-10% van je aankoop gaat naar Voedselbanken Nederland

Waarvoor staat 10?+   

"De KRACHT van 10 met Lifestyle 10"

Onze 10 als icoon zal je overal tegenkomen. In onze logo, op alle advertising, op social media, op onze producten en nog veel meer. Maar waar staat de 10 nou eigenlijk voor?

Wat voor cijfer geef jij je lifestyle nu op een schaal van 1 tot 10? Ik zie zoveel mensen genoegen nemen met een 6'je als het gaat om je gezondheid, lichaam en lifestyle en dat deed ik zelf ook. 10 staat voor de groei om de beste versie van jezelf te worden, maar met enorm veel plezier en fun! WORK hard PLAY hard!! Keihard werken en keihard plezier gaan namelijk perfect samen Weet je nog het gevoel dat je vroeger kreeg als je een 10 had staan op je rapport? Of, voor de voetballers onder ons, het respect voor de legendarische nummers 10 zoals Messi, Totti, Sneijder, Pirlo en Zidane? Dat gevoel van trots zijn en weten dat je goed bezig bent is waar onze 10 voor staat. Niet kijken wat andere doen, jezelf niet vergelijken met andere, maar er alles aan doen om je gezond en gelukkig te voelen.

10 als cijfer
Doe de Lifestyle Balance test en ontdek jouw Lifestyle cijfer en hoe Lifestyle 10 jouw Lifestyle Balance kan helpen naar die 10!

10 als percentage

1 tot 10% van jouw investering in jouw gezondheid doneren wij aan maatschappelijke organisaties zoals Voedselbanken Nederland. 

X10 als motivator

Neem je genoegen met een 6’je of een 7 of leg je de lat X10 hoger wat betreft je lifestyle, lichaam en gezondheid?

Hoe is Lifestyle Balance ontstaan?+   

Van disbalans en een ongezond leven ---> "Lifestyle Balance" met plezier

Alex van Dijk is de oprichter van Lifestyle 10 en een gezonde en sportieve lifestyle heeft altijd centraal gestaan in zijn leven. Vanaf zijn 5e jaar was hij lid van de plaatselijke voetbalvereniging O.S.V. Oud-Beijerland. Van hieruit heeft hij alle eerste elftallen doorlopen en is hij voor verschillende KNVB jeugdelftallen uitgekomen. Vanuit het selectievoetbal heeft hij op verschillende niveaus gespeeld, tot aan de 1e klasse. Op zijn 17e is hij ter voorbereiding als sportdocent aan de sportacademie H.A.L.O. te Den-Haag, lid geworden van de sportschool. Hier is hij nog steeds actief lid en wekelijks te vinden om alle energie kwijt te kunnen, fit te blijven en te werken aan zijn algemene gezondheid en Lifestyle Balance.

Doordat hij in aanraking is gekomen met verschillende sportklimaten en omdat gezondheid belangrijk voor hem is, besefte hij al vroeg dat een gezonde lifestyle noodzakelijk is, zowel sportief als privé, om te kunnen presteren. Deze lifestyle heeft altijd bestaan uit actieve beweging, gezonde voeding, voldoende rust en een positieve mindset, met als verzamelterm 'Lifestyle Balance'. Echter merkte hij dat het altijd in fases verliep. Het ene maand gaf hij zichzelf een 10 en ging het super goed en andere maanden voelde zijn lifestyle en balans als een 6’je. Door deze disbalans voelde hij zich ongezond, ongelukkig, energieloos, zat hij niet lekker in zijn vel, gingen zijn sportieve en maatschappelijke prestaties omlaag en verviel hij in oude patronen. Deze schommeling was hij zat, dus hij was op zoek naar een blijvende oplossing, niet alleen voor vandaag en morgen, maar voor de komende jaren en derest van zijn leven. Zodoende is Lifestyle Balance ontstaan en heeft het hem, zijn vrouw en mensen om zich heen direct en blijvend geholpen. Lifestyle Balance is de sleutel tot succes en gezondheid waarin keihard WERKEN en keihard Plezier hebben samen gaan. We zien zoveel mensen genoegen nemen met een 6'je, maar het wordt echt tijd om de lat voor jouw lifestyle, lichaam en gezondheid X10 hoger te leggen!

Tijdens zijn HBO opleiding Sportmarketing & Management is hij achter zijn passie voor sport en ondernemen gekomen. In zijn salescarrière heeft hij nooit zijn echte passie en dromen kunnen volgen, tot dit jaar! Na uitvoerig onderzoek en voorbereiding heeft hij besloten om van Lifestyle Balance zijn missie te maken. Lifestyle 10 is dan ook ontstaan uit eigen ervaringen en behoeften. Met geheel unieke lifestyleproducten, concepten en filosofieën, zoals geen ander bedrijf in Nederland, is Lifestyle 10 een feit. Een lifestylebrand dat een steuntje in de rug wil bieden om jouw Lifestyle Balance te helpen naar een 10!

Hilde van Dijk is de partner van Alex, zowel privé als zakelijk. Daar waar zij elkaar hebben ontmoet in de sportschool, zijn zij inmiddels gelukkig getrouwd en staat alles in balans! Ook zakelijk gaan zij samen de uitdaging aan en voor niets minder dan een 10! Hilde zal met haar liefde voor gezonde voeding, verse en voedzame ingrediënten en passie voor koken het gehele ‘Bake & Mix’ programma beheren op social media. Daarnaast helpt ze mee met het opstellen en het begeleiden van voedingsschema's en is ze het boegbeeld voor een gezonde lifestyle onder de ‘fitgirls’. Samen hebben ze de ambitie om met Lifestyle 10 Nederland gezonder en gelukkiger te maken naar die 10 en wat terug te doen voor de Nederlandse maatschappij.


Waarom Lifestyle 10?+   

"We don't play the game... we change the game"


1) Lifestyle Balance
Veel lifestyle shops laten je alles zien omtrent fitness en heel soms over voeding, maar vergeten belangrijke aspecten namelijk rust en mindset. Met Lifestyle 10 focussen wij ons als lifestyle merk op het totaal principe namelijk ‘Lifestyle Balance’ . Dit is jouw persoonlijke balans tussen beweging, voeding, rust en mindset en vormt de sleutel tot succes en gezondheid. Deze balans is voor iederen anders, maar wij willen jou helpen en een steuntje in de rug bieden om dit te creëren, stap voor stap met andere Lifestyle 10 fans, zodat je ook voor die 10 kan gaan. Hoe gaan wij jou hiermee helpen? Door onze gezonde PLATINA lifestyle producten en onze community op Instagram waarbij we elkaar kunnen inspireren en motiveren.

2) Motivatie & Feelgood
Bij lifestyle 10 draait het niet om het uiterlijk, zoals de meest afgetrainde buikspieren, de volste billen of de grootste armen. Het draait bij Lifestyle 10 om je mindset, motivatie & feelgood! Het uiterlijk is een reflectie van hoe jij voor je binnenkant zorgt. Investeer met Lifestyle 10 in je lifestyle, lichaam en gezondheid zodat jij je gezond, gelukkig, fit en energiek voel en goed in je vel zit.

3) Gloednieuwe receptuur en speciaal ontwikkeld
Bij Lifestyle 10 geen geheimzinnigheid of waardeloze ingrediënten, maar volledige openheid en transparantie. Wij hebben in samenwerking met onze producent en laboratorium elk product met een speciale doel voor ogen samengesteld met alleen maar de beste ingrediënten en samenstellingen. Onze producten bevatten bijvoorbeeld geen aspartaam of onnodige vulstoffen, maar ingredienten die bijdragen aan het doel en effect van het product. Zodoende kan je onze producten veilig en efficiënt innemen. Het zijn immers producten die we in ons lichaam stoppen.

4) Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Voedselbanken Nederland
Onze filosofie is dat elke investering die jij in je gezondheid maakt, ook wat terug dient te doen voor de maatschappij. Daarom zullen wij 1-10% van jouw aankoop ieder kwartaal doneren aan de Voeselbanken Nederland. Onze acties zullen we ook ieder kwartaal met jou delen via social media en onze nieuwsbrieven, zodat je ook weer kan zien welke acties wij ondernemen. Hiermee hopen wij andere ondernemers, maar ook klanten, te inspireren om ook wat terug te doen. Met elkaar kunnen we namelijk meer voor elkaar krijgen dan we vaak denken.

5) 24/7 service
Wij staan 24/7 voor je klaar en helpen je graag met alle vragen. Naast de traditionele manier per e-mail, kun je ons ook bereiken via Instagram en op Whatsapp. Wij nemen je aanvraag z.s.m. in behandeling, met de belofte dat je altijd binnen 24 uur een reactie krijgt.

6) Lifestyle brand met unieke concepten
Lifestyle 10 is geen koude webshop of organisatie dat producten verkoopt en je daarna veel succes wenst. Wij zijn een lifestylebrand dat jou wil helpen, motiveren en een steuntje in de rug wil bieden. Dit doen we niet alleen met onze lifestyle producten en op onze social media kanalen, maar ook met onze unieke en bijzondere concepten. Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen, doe dan de Lifestyle Balance test en volg ons op Instagram en onze andere social media kanalen voor extra motivatie, tips & tricks en inspiratie en maak kans op super gave prijzen.